På strippeklubb for første gang!

Vil du vite hvordan det gikk min første gang på strippeklubb? Jeg følte meg helt sprø som dro på strippeklubb alene. Jeg? En dame i 30-årene??

Jeg følte meg først ganske malplassert, men fast bestemt på å bli værende ihvertfall en liten stund! Jeg bestilte meg en drink og ble stående og se på danserne. Den ene mer sexy og forførende enn den andre. Da var da vi møtte blikket til hverandre. En langhåret skjønnet med mørkt hår og en rød liten kjole som såvidt hang på kroppen hennes.
Hun kom mot meg med ett lurt smil og forførende bevegelser. Jeg kunne ikke slutte å se på den lille kjolen som viste den nydelige kroppen hennes. «vil du se meg danse bare for deg?» spør hun. Jeg klarer nesten ikke å svare, men jeg nikker stille. Jeg blir helt forhekset av dansen hennes, men hun stopper plutselig og lener seg tett inntil meg. .”jeg liker måten du ser på meg» sier hun. «kom, så skal jeg vise deg en annen «dans» jeg kan. Inne i garderoben min» sier hun og blunker lurt…

WordPress Theme by sumowp.com