Nå vil jeg ha romantikk!

Med Valentinsdagen rett rundt hjørnet, vil jeg omfavne romantikken – selv som single! Jeg digger mitt frie som sexvertinne – men med Valentines rett rundt hjørnet sier jeg det rett ut: nå ønsker jeg meg ekte romantikk! ønsker meg en skikkelig date, blomster og middag etterfulgt av heftig sex!
Liker du å finne på slike ting? Det er gøy for oss kvinner å pynte oss og bli vartet opp av en mann som vet å ta seg god tid , hvis du skjønner hva jeg mener. Blunk, blunk😉 Hvis du har fulgt meg en stund så vet du at beundrende og kåte blikk er noe jeg elsker å sole meg i – og jeg skal ihvertfall ikke spare på pynten på årets mest romantiske dag! Men, synes du jeg skal velge truse med perler i skrittet eller åpen truse? Hm, kanskje jeg skulle droppet hele trusa?

WordPress Theme by sumowp.com