Fifty shades of g…sex?

Nå skal vi snakke om kinky sex.

Det første man tenker når man hører ordet kinky, er BDSM. Det står for bondage, disiplin, dominans, sadism. Mer trengs ikke forklares. Her er det alt fra dominans til spanking, rolle spill og smerte om man vil. Dette tenner mange. Der å gå ut av sin komforsone. Det ¨være underdanig eller dominant. Jeg er den underdanige. Så om du vil dominere meg, ring meg for en prat. Jeg er åpen for alt.

Dette er min favoritt kategori. Fantasi og rollespill. Det kan være alt fra å snakke fantasi/ fantasere til å kle seg ut og spille rollespill. Dette er så kinky og sexy. Være en du ikke er, gå inn i en annen rolle. Jeg ville valgt sekretær eller skolepike. Sexy antrekk. Nettingstrømper og høye hæler. Du gjør hva du vil med meg på kontorpulten din. Her det ingen grenser for fantasien. Hot!

Fetish. Ja det kan være alt fra føtter, tær, fittesaft, truser, sokker, bleier, lær, jern. Ingen grenser. Jeg er åpen for alt, bare ring.

Gruppe sex. Trekant. Offentlig sex. Hot. Deilig. Deilig å nyte dette sammen med andre. Gjerne smake litt på samme kjønn. Spennende.

Ring meg gjerne, jeg vil høre dine fantasier.

WordPress Theme by sumowp.com