Den som er øverst har kontrollen

Hei kjekken! Jeg har et spørsmål til deg – liker du å være øverst eller nederst når du har sex? Selv foretrekker jeg å være øverst. Ja, det betyr kanskje at jeg må jobbe mer, men jeg har også mer kontroll over min egen orgasme når jeg rir han. Jeg blir skikkelig våt, så det blir glatt og deilig, og det er så digg å gni klitten min mot huden hans. De fleste mannfolkene jeg har hatt sex med har elsket at jeg tok kontrollen, men ikke alle. En one night stand jeg hadde for noen år siden ble det nesten litt komisk. Han likte også å være øverst, så vi bestemte oss for å bytte på. Men hver gang den nederst kom nærme orgasme så dyttet den den øverste av seg, ha ha, så sånn gikk vi i rotasjon nesten hele natten før vi endelig kom – samtidig.

WordPress Theme by sumowp.com